Wanddecoratie in de eetkamer: Delfts blauwe borden

Wanddecoratie in de eetkamer: Delfts blauwe borden

In mijn shop vind je natuurlijk allerlei soorten wanddecoratie zoals posters, fotolijsten, textielposters en poster hangers. Maar ik ben ook een groot liefhebber van andere woondecoratie in huis. Afwisselen met verschillende soorten wanddecoratie maakt een interieur interessant en speels.

Bij mij thuis zie je dus allerlei soorten decoratie aan de wand hangen. Van een textielposter in de woonkamer, tot een gallery wall in de gang en Delfts Blauwe borden in de eetkamer. Een lege wand vind ik niks aan ;-) Ik laat je graag zien hoe ik thuis varieer met wanddecoratie en stijlen. Want ook dat is belangrijk: je eigen stijl vinden en die combineren met elkaar. 

 

Wanddecoratie: in alle soorten en maten

 

In de woonkamer heb ik tegen 1 wand een textiel poster gehangen uit onze eigen collectie. Samen met het leuke bankje eronder en de planten wordt het één geheel. Overigens heb ik de textiel poster niet opgehangen met een schroef/plug of spijker maar met een handige plak spijker van Tesa.

 

wanddecoratie-interieur-designclaudshop

 

Boven de bank (die nodig aan vervanging toe is) heb ik een houten plankje gehangen voor fotolijsten. Hier staat een schilderij van mijn opa, een poster uit mijn eigen shop en een tekening van Maastricht gemaakt door een straatartiest. 

 

wanddecoratie-interieur-designclaudshop

 

Dan ga ik door richting de eetkamer waar ik sinds kort ben begonnen met het ophangen van Delfts Blauwe borden. Ik had er een aantal van mijn oma gekregen en weer een paar van andere kennissen en die lagen maar te verstoffen. Ik vind het heel mooi passen bij de stijl van onze woonboerderij uit 1880 en het blauw steekt mooi af bij de natuurlijke kleuren en materialen.

 

wanddecoratie-interieur-designclaudshop

 

wanddecoratie-interieur-designclaudshop

 

wanddecoratie-interieur-designclaudshop

 

In de hal van ons huis heb ik sinds kort ook het een en ander opgehangen. Eigenlijk moet de hal nog geschilderd worden maar aangezien we eerst gaan verbouwen achter in huis, doen we dit later. In de hal heb ik een verzameling van fotolijsten (van de Ikea, uit eigen collectie en uit de shop) opgehangen met posters uit de shop, kunstwerkjes van de kinderen, tekeningen van mijzelf en foto's. De bedoeling is dat dit echt een familie wand wordt met allerlei mooie herinneringen.

 

wanddecoratie-interieur-designclaudshop

 

wanddecoratie-interieur-designclaudshop

 

wanddecoratie-interieur-designclaudshop

 

Op deze manier varieer ik dus met allerlei soorten wanddecoratie. Achter door in de hal bij de achterdeur heb ik nog tijdelijk een wand met hoedjes, ronde zeegras schalen en een ronde spiegel van rotan opgehangen. Wederom tijdelijk vanwege de verbouwing! 

Ik hoop dat deze verschillende soorten wanddecoratie je inspireren om ook te variëren met stijlen en decoraties aan de wand.

Liefs, Claudia

 

Reacties

  1. Claudia Arends Claudia Arends

    Hi Inge, dankjewel voor je berichtje!! De stoelen zijn van Pop Furniture en de tafel hebben we laten maken door de neef van Bas! Hij maakt ook voor anderen tafels! xx

  2. Inge Inge

    Wat mooi zeg! Het ziet er heel gezellig en ook zo licht uit! En ik hou van je eetkamertafel en stoelen! Mag ik vragen waar je ze hebt gehaald?
    Nog eens van harte proficiat met jullie baby’tje, en succes met de toekomstige verbouwingen!
    Liefs, Inge

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.