Nieuwe kleuren Sterrenbeeld Geboorteposters

Nieuwe kleuren Sterrenbeeld Geboorteposters

Sinds een aantal weken staan er vijf nieuwe kleuren Sterrenbeeld geboorteposters in de webshop. We begonnen ooit met Oud Roze, Blauw, Bruin en Geel maar nu zijn er dus maar liefst 5 kleuren bijgekomen. Zo hoop ik iedereen aan te spreken en een bijpassende kleur te bieden in de verschillende kinderkamers van nu.

Ik heb zoveel favoriete kleuren die ik leuk vind om toe te passen in de kinderkamers van mijn kinderen. Maar soms moet je voor één of twee vaste kleuren kiezen. Zo heeft mijn dochter zelf gekozen voor roze en mijn zoontje kreeg een groene kamer. Mijn jongste dochter heeft nog een vrij neutrale kamer qua kleuren. Maar roze en groen zijn uiteraard kleuren die je in heel veel verschillende tinten kunt benoemen. Oud Roze sterrenbeeld poster had ik al maar nu ga ik voor een wat fellere kleur roze.

 

Geboorteposter-Sterrenbeeld-roze

 

Groen, groener, groenst...

Dan kom ik bij de nieuwe kleur groen. Een mooie kleur die goed past in bijvoorbeeld een safari kinderkamer, een dinosaurus kinderkamer of een kinderkamer in het thema bos. 

 

 

Of wat dacht je van blauw als sterrenbeeld geboorteposter?

Wil je liever een kleur blauw? Dan vind je vanaf nu drie soorten blauw in de webshop waaronder Donkerblauw en Helderblauw.

 

 

 

Terracotta in de kinderkamer

Tenslotte mocht de kleur terracotta ook absoluut niet ontbreken. Een warme en sfeervolle kleur die goed past in neutrale kinderkamers. Het combineert heel goed met natuurlijke materialen en warme kleurtinten.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.