Gratis Printable weekmenu mealplanner!

Gratis Printable weekmenu mealplanner!

Ben jij ook zo'n lijstjes freak als ik? Alles opschrijven, lijstjes maken en plannen zodat je het overzicht behoudt? Dat klinkt mij heel bekend in de oren! Daarom maakte ik weekmenu planners om bij te houden wat ik eet en wanneer.

Niet alleen is zo'n weekmenu handig voor jezelf maar ook met een gezin. Als ik mijn kinderen van tevoren vertel wat we 's avonds gaan eten dan is de kans groter dat ze ook daadwerkelijk iets ervan opeten :-) Daarnaast kan ik van tevoren een planning maken voor de week en zo mijn boodschappen en ingrediënten bepalen. Super georganiseerd dus!

Om mijn blijdschap voor de weekmenu planner met jullie te delen heb ik naast fysieke weekmenu planners in de shop ook iets anders leuks voor jullie. Namelijk een Gratis Weekmenu Printable. Een PDF die je hier gratis download, opslaat op je laptop of computer en zelf uitprint. 

Heel handig om in je agenda, planner of tas te stoppen. Of bijvoorbeeld op de koelkast te hangen!

 

gratis-printable-weekmenu-planner-mealplanner

 

gratis-printable-weekmenu-planner-mealplanner

 

gratis-printable-weekmenu-planner-mealplanner

 

Weekmenu planner gratis downloaden

Het voordeel van deze weekmenu planner is dat je alles geordend kan opschrijven per gang. Dus wat ga je eten als ontbijt, lunch en diner? Bepaal zo heel gemakkelijk je boodschappenlijstje! 

Print onze mealplanner op A4 formaat voor het beste resultaat en de meeste schrijfruimte.

 

Download hier de PDF om jouw weekmenu planner direct thuis te printen!

 

Ben je benieuwd naar onze fysieke weekmenu planners? Bekijk ze allemaal hier!

 

gratis-printable-weekmenu-planner-mealplanner

Reacties

  1. Claudia Arends Claudia Arends

    Hi Gudrin, ik denk dat je het dan alleen in het zwart wit kunt printen. Maar dan zal het roze als grijs geprint worden.
    Groetjes, Claudia

  2. gudrin quae gudrin quae

    Hallo, hartelijk dank voor deze gratis weekmenu planner. Is het mogelijk om deze zonder (de roze) kleur te printen? Dank u wel voor uw hulp.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.