Stationery love: to do's + lijstjes + agenda = weekplanner!

Stationery love: to do's + lijstjes + agenda = weekplanner!

Stationary love....
Ben jij ook zo verslaafd aan het maken van lijstjes, to do's en een notitieboekje / agenda? Om een beetje overzicht te houden en niks te vergeten, maak ik veel lijstjes. Om alles bij elkaar te voegen maak ik nu gebruik van een handige weekplanner. Een A3 weekplanner om mijn weken te plannen, per week op te schrijven wat ik niet mag vergeten en notities voor de week erna.

weekplanner-stationery-designclaud

 

Weekplanners: in A3 en A4 formaat

De DesignClaud Weekplanners zijn verkrijgbaar in A4 en A3 formaat. Zo hebben we er in zwart wit design en in kleurrijk bohemian design. Een weekplanner is super handig wanneer je graag alles plant, niks wilt vergeten en alles overzichtelijk wilt hebben. 

 

weekplanner-stationery-designclaud

 

Wat schrijf ik zoal op mijn weekplanner?

Ik gebruik de A3 weekplanner op mijn bureau in mijn kantoor. Ik gebruik de weekplanner dus voornamelijk voor mijn werk, maar schrijf ook privé dingetjes erop.

* To do's voor mijn werk (DesignClaudShop etc.)

* To do's thuis (wasjes draaien, poetsen, boodschappen doen)

* Afspraken (zakelijk en privé)

* Dingen die ik absoluut niet mag vergeten (iemand bellen, iets betalen etc)

* Notities die ik evt. meeneem naar de week erna

* Recepten: soms tipt een collega bijvoorbeeld over een recept, een goed restaurant etc.

 

weekplanner-stationery-designclaud

 

Eigenlijk lijkt de A3 weekplanner en het systeem dat ik hier gebruik veel op het systeem van een bullet journal. Hierdoor heb ik dus ook een bullet journal gekocht voor in mijn tas die ik overal mee naar toe neem. 

Eigenlijk zou ik zelf graag een bullet planner willen hebben: een combinatie tussen het bullet journal en onze weekplanner. Binnenkort vind je meer over de bullet planner op ons blog!

 

De weekplanner A4 formaat

Naast de bureau weekplanner hebben we ook een A4 weekplanner met ringband. De ideale weekplanner om mee te nemen in een tas, thuis op tafel te hebben liggen als familieplanner of op het werk. De A4 weekplanner heeft voldoende ruimte voor alle dagen van de week én een lege pagina om bijvoorbeeld extra notities op te schrijven, post-its te plakken of leuke herinneringen.

 

weekplanner-stationery-designclaud

weekplanner-stationery-designclaud

 

Zo wordt een weekplanner niet alleen een overzicht van de week maar ook een persoonlijk notebook en plakboek! Dat vind ik zelf ook het leuke aan notitieboekjes en planners: na een tijdje kijk je terug in de notities en planningen en zie je wat je allemaal bereikt hebt. Maar ook wat je allemaal meegemaakt hebt, leuke herinneringen en bijzondere momenten.

Kleine foto's, herinneringen, notities, flyers, kaartjes en andere papierwaren passen ook heel goed in onze A4 weekplanner. Maak er een heel boekwerk van!

 

A4 weekplanner in bohemian design

Tenslotte hebben we ook een A4 weekplanner in bohemian stijl. Een kleine weekplanner van 25 vellen in een kleurrijk design. Een eyecatcher voor op de tafel of het bureau. Een ideale planner om voor jezelf te gebruiken, samen met iemand of voor het hele gezin.

 

weekplanner-stationery-designclaud

weekplanner-stationery-designclaud

 

Bekijk alle weekplanners hier!

Liefs, Claudia

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.